Processen

6 steg till ett Kulladalkök.

Att planera och beställa ett platsbyggt kök är en spännande process. Det är bra att ta god tid på sig och tänka långsiktigt. Vi hjälper dig längs vägen till ditt drömkök – från idé till köksleverans. Följande steg ger en överblick på köksresan tillsammans med oss på Kulladal.

1. UPPSTART

Om du vill komma igång men inte vet var du ska börja: Maila oss på info@kulladal.com så tar vi det därifrån! För att snabbare få en ungefärlig prisbild, mät upp ditt kök och maila oss en enkel skiss på info@kulladal.com eller testa vårt ritprogram.

Vi återkommer med en offert inom 1-2 veckor

2. DETALJPLANERING

Tidsramen för detaljplaneringen kan variera mycket beroende på varje kunds behov.

3. SLUTSPECIFIKATION

Vi sammanställer en slutspecifikation och efter ert godkännande skickas faktura för handpenningen som är på 20% av totala beloppet.

Detta steg tar vanligtvis två veckor om det inte är några ändringar. Leveranstid efter godkänd slutspecifikation är ca 12-16 veckor.

4. PRODUKTION

5. LEVERANS

Köket levereras efter överenskommet datum. Vi bjuder på frakten på alla kök över100 000 kr annars kostar det 5000:- extra. Antingen monteras köket av dina egna hantverkare (montering ingår alltså inte i priset) eller så anlitar du vår monteringstjänst. Servicen anpassas efter behov och priset sätts efter det.

6. SLUTMÅLNING

Köket är grundmålat när det levereras och slutstryks av våra linoljemålare efter montering för bästa finish. Vi har tagit fram en egen färgpalett med flera kulörer som du kan välja på. Linoljefärg har en skyddande och stärkande egenskap och ger en vackert och levande uttryck.

sv_SESwedish