Nackdelar

5 nackdelar med Kulladal

Handen på hjärtat: ett Kulladalskök är inte för alla, hur gärna vi än skulle önska. Vi har därför listat några anledningar till varför du inte ska köpa kök från oss.

1

Till skillnad från spånskivor och laminat – som de flesta andra kök på marknaden är byggda av – är trä ett levande material. Våra kök är byggda helt i massivt trä – även stommarna! Och eftersom trä rör sig en smula med årstiderna får man räkna med små avvikelser. Om du vill ha 100% precision så ska du istället välja ett dött material.

Fördelen med massivt trä är just att det är massivt och levande. Det går att underhålla och det får en fin patina när det slits med åren.

Läs mer om våra kök här.

2

Om priset är den primära faktorn så bör du välja en annan leverantör. Eftersom vi använder genuina material av hög kvalitet och lägger många arbetstimmar på varje kök, så kostar det mer än ett massproducerat kök. Våra kök levereras dessutom som färdiga skåp, inte platta paket.

Men våra kök är inte så dyra som man kan tro, och absolut inte dyrast på marknaden. Vi håller ner priserna tack vare en slimmad organisation och effektiva moderna snickerifabriker i Litauen och Turkiet.

3

Räkna med att leveranstiden för ett kök är 10-12 veckor. Det finns inga kök som ligger och väntar på lagerhyllan, eftersom alla kök vi bygger är helt unika. Allt byggs på beställning.

Läs mer här hur du kan anpassa ditt kök.4

Vi gör antingen ett helt kök, eller inget alls. Anledningen är att vi vill leverera en helhet där allt är helt rätt, vilket betyder att alla luckor monteras på sina stommar, och alla lådor monteras och justeras, i snickeriet.

Vi vill kunna stå för resultatet till 100% och levererar därför inte bara luckor till tex Ikea-stommar.

5

Våra kök är inspirerade av 1920-talet, men de är inte exakta kopior. Våra kök har samma moderna funktioner som andra kök på marknaden. Om du verkligen vill ha en exakt kopia av hur köken såg ut för 100 år sedan så är våra kök inte rätt för dig.

Läs mer om 1920-talsköken här.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar (oftast snabbare).
Här finns vi

Vårt showroom hittar du på Östra Rönneholmsvägen 5 i Malmö. Vi har öppet efter överenskommelse, välkommen!

Östra Rönneholmsvägen 5
211 47 Malmö

instagram Se mer på Instagram - kulladal20tal

Kulladal Kitchens AB, Malmö © 2019-2021