Hur går det till?

7 steg till ett nytt kök

Kontakta oss

Frågor? Kontakta oss på mail eller via formuläret nedan.

1

Börja gärna med att mäta upp rummet där köket ska vara och gör en enkel skiss. Om du har frågor och funderingar kan du börja med att kontakta oss. När du skickar över skissen, skicka gärna med några bilder också. Det gör det lättare för oss att bilda oss en uppfattning om rummet. Ju mer info, desto bättre.

2

Utifrån dina skisser och önskemål tar vi fram en första ritning på ditt blivande kök. Ofta blir det en hel del korrespondens via mail/telefon innan vi har kommit fram till den bästa lösningen. I detta skede ger vi dig en ungefärlig prisbild så att du vet vad köket kommer att kosta.

3

Om priset ligger inom er budget jobbar vi vidare med ritningen tillsammans, och går ner på detaljnivå. Vi går igenom de val som behöver göras: Vilken typ av luckor vill ni ha, vilken sorts bänkskiva, vilken kulör och så vidare.

4

När alla detaljer är spikade skickar vi en orderbekräftelse och en faktura för handpenningen, som är på 50% av totalbeloppet. När handpenningen är betald sätter snickeriet igång med produktionen.

5

Köket levereras hem till er av en extern speditionsfirma. Vi bjuder på frakten på alla kök över 100 000 kr, annars kostar det 7 000 kr extra.

6

Köket monteras nu av dina hantverkare, eller av dig själv. I vissa delar av landet har vi hantverkare som vi kan rekommendera (montering ingår alltså inte i priset för köket). Om du vill att skarvarna mellan skåpen ska döljas så kan du i detta skede spackla skarvarna. Vi finns till hands under monteringen med tips och råd och svarar gärna på frågor via mail eller telefon.

7

Köken grundmålas i snickeriet men för att köket ska kännas riktigt platsbyggt så slutmålar vår målare köket på plats efter att det har monterats. Denna slutmålning ingår i totalpriset, som är baserat på att 30% ROT-avdrag kan göras.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar (oftast snabbare).
Här finns vi

Vårt showroom hittar du på Östra Rönneholmsvägen 5 i Malmö. Vi har öppet efter överenskommelse, välkommen!

Östra Rönneholmsvägen 5
211 47 Malmö

instagram Se mer på Instagram - kulladal20tal

Kulladal Kitchens AB, Malmö © 2019-2021